Administrer dit elrefusionabonnement

Find ud af, hvor du kan finde din elrefusionshistorik, måleraflæsninger, kontaktoplysninger på serviceudbydere, eller hvordan du opsiger et elrefusionsabonnement.
Skrevet af  Monta
Sidst opdateret: 14. marts, 2024
I denne artikel

I denne vejledning lærer du, hvordan du administrerer dit personlige abonnement på elrefusion via Monta Charge.

Hvis du vil vide mere om, hvordan du ansøger om et abonnement, kan du klikke her.

Åbn dit abonnement på elrefusion

1. Vælg fanen Ladere under navigation Ladere
  2. Klik på indstillingshjulet for ladestanderen
  3. Vælg Abonnementer på ladestandere
  4. Se under Mine abonnement er for at se og åbne dit abonnement.

Se historikken for din elrefusion

I Monta Charge kan du se de elrefusioner, du har modtaget, samt måleraflæsningerne for din ladestander.

Bare klik på rullemenuen Vis mig, og vælg, om du vil se elrefusioner eller måleraflæsninger.

Find din serviceudbyders kontaktoplysninger

Hvis du har spørgsmål om dit elrefusionsabonnement, skal du henvende dig til din serviceudbyder.

Klik på Læs mere, og rul ned til Udbyderinfo for at se, hvordan du kontakter dem.

Upload en manuel måleraflæsning

Hvis din ladestander ikke understøtter automatiske måleraflæsninger, vil du ikke kunne modtage elrefusion automatisk efter hver enkelt opladning.

I dette tilfælde skal du foretage en manuel måleraflæsning af din ladestander. Vi anbefaler, at du bekræfter med din udbyder af elrefusion, om din ladestander kræver manuelle måleraflæsninger.

1. Klik på Tilføj af læsning
  2. Tag et billede af måleren på din ladestander
    • Prøv at undgå at bruge blitz, da det vil reflektere på glasset og gøre tallet svært at læse
    • Sørg for, at det er et billede af ladestationens måler og ikke husets elmåler
  3. Indtast kWh i tal
  4. Klik på Send
  5. Vent på, at din udbyder af skatterefusion gennemgår og godkender måleraflæsningen

Opsig et abonnement på skatterefusion

Hvis du beslutter dig for at opsige dit abonnement, er der to scenarier:

A: Du ser en “Annuller”-knap, hvilket betyder, at du kan annullere abonnementet via Monta Charge.

B: Du ser, at du skal kontakte tjenesteudbyderen for at opsige abonnementet.

Bemærk venligst, at din kontrakt om tilbagebetaling af skat er med tjenesteudbyderen og ikke Monta. Hvis du har spørgsmål om opsigelsen, bedes du kontakte din tjenesteudbyder.