Inviter og administrer Team Medlemmer

Lær, hvordan du inviterer Team Medlemmer, deler en join-kode, opretter og anvender teamprisgrupper og administrerer Medlemmernes tilladelser.
Skrevet af  Monta
Sidst opdateret: 13. marts, 2024
I denne artikel

Inviter dine venner, naboer, medarbejdere eller andre Monta-brugere til et Team, så de kan lade på din ladestander.

Inviter en bruger til et Team

1. Åbn teamet i Monta Charge
  2. Klik på Team Medlemmer, og vælg Inviter medlem
  3. Vælg, om du vil invitere via telefon eller e-mail, og klik på Send invitation
  4. Brugeren vises som inviteret, indtil vedkommende har accepteret invitationen

Inviter Medlemmer med join-kode

Du kan lade brugeren selv tilmelde sig Teamet ved at dele Teamets join-kode.

1. Åbn teamet i Monta Charge
  2. Klik på Join code for at kopiere den
  3. Del koden med Monta-brugeren
    • Monta-brugeren skal bruge join-koden for at blive Medlem af dit Team

Accepter medlemskab anmodninger

Når du har delt en join-kode, vil teammedlemmer begynde at anmode om at blive medlem. De følgende trin forklarer, hvordan du godkender et afventende Team Medlemskab.

1. Åbn teamet i Monta Charge
  2. Vælg teammedlemmer
  3. Klik på Svar
  4. Godkend teammedlemmet

Alternativt kan du indstille dit team til automatisk at acceptere Team Medlemmer, der anmoder om at blive medlem.

Opret prisgrupper for medlemmer

Du kan indstille en opladningspris for Team Medlemmer, som du kan anvende på forskellige Team Medlemmer. Prisen pr. kWh vil gælde for Team Medlemmet, selvom ladestanderen er indstillet til Offentlig til en anden pris.

1. Åbn teamet i Monta Charge
  2. Vælg prisgruppen Medlem
  3. Klik på Tilføj prisgruppe
  4. Navngiv prisgruppen, og vælg prisen
  5. Klik på Gem

Administrer Team Medlemmernes priser og adgang

Når Team Medlemmerne er blevet medlem af teamet, kan du administrere deres pris pr. kWh og administrationstilladelser.

1. Åbn teamet i Monta Charge
  2. Klik på Team Medlemmer
  3. Klik på de tre prikker ved siden af teammedlemmet
    • Du kan give brugeren administratorrettigheder.
    • Du kan give brugeren ret til at betale med Team Wallet
    • Du kan ændre den pris pr. kWh, som brugeren betaler
  4. Klik på Gem