Tilbage til Hjælpecenter

Monta Charge

Brug af offentlige ladestandere

Lær, hvordan du betaler og begynder at oplade på en offentlig ladestander.
Skrevet af  Monta
Sidst opdateret: 14. marts, 2024
I denne artikel

Denne vejledning fokuserer på de forskellige metoder til at starte en opladning på en offentlig ladestander. For råd om fejlfinding, læs her.

Start en opladning via Monta Charge

Hvis du allerede er Monta-bruger, kan du nemt starte en opladning fra Monta Charge.

1. Åbn Monta-kortet, og vælg en ladestander
  2. Klik for at åbne ladestanderen
  3. Vælg eller tilføj din bil (valgfrit)
  4. Klik på Gå til betaling
  5. Klik på Tilføj betalingsmetode
  6. Vælg en tilgængelig betalingsmetode, eller tilføj et bankkort
  7. Skub for at starte opladning

Start en opladning via QR-sticker

Hvis du ser et QR-sticker på ladestanderen, kan du starte en opladning, uanset om du har en Monta-konto eller ej! Sådan gør du:

1. Scan QR-sticker med din telefons kamera eller NFC
    • Hvis du har Monta-appen, åbnes den på din telefon (se trin ovenfor)
  2. Tilføj din e-mail, og læs og accepter brugsbetingelserne
  3. Klik på Fortsæt til betaling
  4. Vælg mellem de betalingsmetoder, der er tilgængelige på din enhed, eller tilføj et bankkort
  5. Swipe for at starte opladning

Start en opladning via RFID

Du kan knytte en opladningsnøgle (RFID) til din Monta Wallet og starte opladningen med et enkelt tryk!

1. Par en ladebrik til din Monta Wallet
  2. Sørg for, at du har nok penge til opladning i Monta Wallet
  3. Sæt stikket i din bil, og tryk på RFID’en på ladestanderen
    • Bemærk venligst, at ikke alle ladestandere understøtter RFID-kort

Start en opladning via en betalingsterminal

Hvis du kan se, at der er en tilgængelig betalingsterminal på stedet, kan du bruge den til at starte en opladning.

1. Tilslut din bil til ladestanderen
  2. Se på Payter-skærmen for at bekræfte, at det er den rigtige ladestander
  3. Træk et bankkort for at betale, og start opladningen med det samme

Sådan rapporterer du et problem

1. Klik på ikonet for hovedtelefoner
  2. Klik på Rapporter denne ladestander
  3. Vælg en årsag til at rapportere fra drop down-menuen
  4. Beskriv problemet med ladestanderen i detaljer
  5. Send eventuelle skærmbilleder, du har af problemet
  6. Vælg, om du vil have en opfølgning fra Monta
  7. Klik på Send rapport, og gør det
Har du brug for at tale med en specialist?

Kontakt vores supportteam

Privat
Start en chat i Monta-appen på din valgte mobile enhed.
Åbn Monta-appen
Åbningstider: 24/7, 365
Første svartid: <5 minutter
Erhverv
Log ind på Monta Hub, og opret en supportbillet.
Åbningstider: 07:00 – 23:00
Første svartid: <3 arbejdsdage
Certificerede installatører
Book et guidet opkald med en installationsspecialist.
Book et opkald
Åbningstider: Man – Fre