Sådan opretter du en Monta-konto

Lær, hvordan du opretter en konto, tilføjer eller redigerer dit telefonnummer, e-mail, adresse, bankkonto, sprogindstillinger og meget mere!
Skrevet af  Monta
Sidst opdateret: 14. marts, 2024
I denne artikel

Opret en konto i Monta Charge

1. Klik på Opret ny konto
  2. Vælg en metode til at logge ind:
    • Telefonnummer
    • Apple / Google / Microsoft-konto
    • E-mail
  3. Læs og accepter vilkår og betingelser
  4. Klik på Jeg er klar!

Når du har oprettet din konto, opfordrer vi dig til at udfylde din brugerprofil med de relevante oplysninger, så du kan bruge alle Montas funktioner til deres fulde potentiale!

Udfyld dine kontaktoplysninger

1. Klik på Mig, og vælg Indstillinger
  2. Klik på Profil
  3. Tilføj dine personlige oplysninger
    • Tilføj dit for- og efternavn
    • Tilføj og bekræft din e-mail og dit telefonnummer. Vi opfordrer dig kraftigt til at tilføje begge dele for at sikre, at du altid logger ind på den rigtige konto.
  4. Vælg land, område og adresse
    • Denne adresse vil blive brugt i dine kvitteringer, mens området vil blive brugt til at bestemme elomkostninger og andre takster.

Indstillinger foradgangskode

For at sikre dine Wallet-betalinger i Monta skal du indstille en adgangskode, som skal bruges, hver gang du skal betale for noget i Monta.

Når du har indstillet den, kan du aktivere biometrisk genkendelse på din enhed og bruge den i stedet.

1. Klik på Mig, og vælg Indstillinger
  2. Klik på Profil
  3. Rul ned, og åbn Adgangskodeindstillinger
  4. Klik på Opsæt adgangskode
  5. Vælg den 4-cifrede adgangskode, gentag den, og klik på Gem
  6. Aktivér biometrisk genkendelse (valgfrit)
    • Hvis du aktiverer dette, vil du kunne indtaste adgangskoden ved hjælp af Face ID, fingeraftryk, eller hvad der nu er tilgængeligt på din enhed
    • Hvis du aktiverer dette, vil du første gang blive bedt om at logge ind igen for at bekræfte din identitet
    • Hvis du ikke aktiverer biometrisk genkendelse, skal du indtaste adgangskoden manuelt
  7. Adgangskoden bruges, når:

Tilføj eller rediger din bankkonto

En bankkonto bruges, når du vil hæve penge fra din Monta Wallet.

Det er meget vigtigt at sørge for, at din bankkonto altid er opdateret! Hvis du har brug for at redigere den, anbefaler vi på det kraftigste, at du sletter den gamle bankkonto helt og opretter en ny.

1. Klik på Mig, og vælg Indstillinger
  2. Klik på Profil
  3. Rul ned, og klik på Bankkonto
  4. Indtast dit IBAN, og klik på Gem
    • Bemærk venligst, at IBAN er det eneste understøttede bankkontoformat.

Indstil sprog

Du kan vælge mellem flere sprog i Monta Charge. Dette vil også afspejle sig i de kvitteringer, du modtager, når du f.eks. oplader.

1. Klik på Mig, og vælg Indstillinger
  2. Klik på Profil
  3. Rul ned, og klik på Sprog
  4. Vælg et sprog fra drop down-menuen, og klik på Gem

Andre profilindstillinger

Resten af brugerindstillingerne omfatter:

• Find dit bruger-id
  • Indstil den foretrukne afstandsmåling
  • Indstil dine e-mail- og marketingpræferencer
  • Anmod om sletning af konto