Sådan opretter du et nyt Team

Opret et nyt Team i Monta Charge, hvor du kan dele dine ladestandere med din familie, venner, naboer og andre!
Skrevet af  Monta
Sidst opdateret: 13. marts, 2024
I denne artikel

Monta Teams giver dig mulighed for at dele adgang til ladestandere med andre brugere, tilbyde tilpassede opladningspriser og spore opladningsaktiviteten på ladestanderne indeni.

Oprettelse af et nyt Team

Opret et Team for at dele din(e) ladestander(e) med dine venner og/eller naboer.

1. Vælg fanen Teams under navigation Ladere
  2. Klik på ikonet, og vælg Opret et Team
  3. Udfyld navn, e-mail og adresse på Teamet
  4. Indtast en pris/kWh, som du ønsker, at Team Medlemmerne skal betale
    • Dette er standardprisen for opladning på Teamets ladestandere. Du kan tilføje flere priser senere.
  5. Vælg, om du ønsker, at Team Medlemmer skal godkendes automatisk
    • Så snart nogen anmoder om at blive medlem af Teamet, sker det automatisk
  6. Klik på Udført, opret Team!

Oprettelse af et Team for en virksomhed

Med Monta kan du nemt tilbyde forskellige priser til gæster, medarbejdere eller klubmedlemmer, der ønsker at bruge din(e) ladestander(e)!

1. Vælg fanen Teams under navigation Chargers
  2. Klik på ikonet , og vælg Opret et Team
  3. Skriv navn og e-mail på Teamet
  4. Vælg Dette er for en virksomhed, og klik på Næste
  5. Udfyld virksomhedens adresse og finansielle oplysninger
  6. Indtast en pris pr. kWh, som du ønsker, at Team Medlemmerne skal betale
    • Dette er standardprisen for opladning på Teamets ladestandere. Du kan tilføje flere priser senere.
  7. Vælg, om du ønsker, at Team Medlemmer skal godkendes automatisk
    • Så snart nogen anmoder om at blive medlem af Teamet, sker det automatisk
  8. Klik på Udført, opret Team!