Tilbage til Hjælpecenter

Monta Charge

Sådan overfører du en ladestander

Lær, hvordan du overfører en ladestander til et andet Team eller en anden bruger via Monta Charge.
Skrevet af  Monta
Sidst opdateret: 13. marts, 2024
I denne artikel

Hvis du har brug for at overføre en ladestander, du allerede har tilsluttet på din Monta-konto, kan du i denne guide læse om alle de muligheder, du har i Monta Charge.

Find menuen Overfør ladestander

1. Under navigation Ladere, vælg fanen Teams
  2. Vælg det team, hvor ladestanderen er placeret i øjeblikket
  3. Klik på indstillingshjulet for ladestanderen
  4. Vælg Overfør ladestander
  5. Se på valgmulighederne

Flyt til et andet Team

Du kan vælge at flytte ladestanderen til et andet Team. Du kan kun flytte ladestandere til Teams, hvor du har ejer- eller administratorrettigheder.

1. Klik på Flyt til et andet Team
  2. Vælg det ønskede Team
  3. Bekræft ved at klikke på Flyt nu

Overfør ejerskab

Du kan også overføre ejerskabet af ladestanderen til en anden administrator i Teamet. Ladestanderen vil forblive i det samme Team, men vil nu have en anden ejer.

1. Klik på Overfør ejerskab
  2. Vælg administrator
  3. Bekræft ved at klikke på Overfør nu

Overfør til en bruger

Du kan overføre ladestanderen til en anden Monta-brugers personlige Team.

1. Klik på Overfør til en bruger
  2. Indtast telefonnummeret eller e-mailen til Monta-brugerens konto
  3. Beslut, om du vil beholde Monta-forbindelsen
    • Vi anbefaler, at du ikke markerer dette felt, så ladestanderen kan beholde Monta-forbindelsen
  4. Klik på Overfør for at afslutte processen
Har du brug for at tale med en specialist?

Kontakt vores supportteam

Platformsstatus:
Privat
Start en chat i Monta-appen på din valgte mobile enhed.
Åbn Monta-appen
Åbningstider: 24/7, 365
Første svartid: <5 minutter
Erhverv
Log ind på Monta Hub, og opret en supportbillet.
Åbningstider: 07:00 – 23:00
Første svartid: <3 arbejdsdage
Certificerede installatører
Book et guidet opkald med en installationsspecialist.
Book et opkald
Åbningstider: Man – Fre