Tilføj og integrer din bil til Monta

Lær, hvordan du tilføjer, integrerer og deler din bil med andre!
Skrevet af  Monta
Sidst opdateret: 14. marts, 2024
I denne artikel

Når du tilføjer din bil til din Monta-konto, åbner der sig en verden af fordele, fra nøjagtige opladningsestimater til nem adgang til din bils batteristatus. I denne vejledning kan du læse om de forskellige integrationsmuligheder med Monta Charge.

Læs her for at få råd om fejlfinding under bilintegration.

Tilføj og integrer din bil

1. Under navigation til mig og klik på Tilføj bil
  2. Vælg bilens mærke og model
  3. Klik på Log ind for at starte integrationen
  4. Indtast din bils loginoplysninger
  5. Indtast den 6-cifrede kode
  6. Se, hvor mange biler der er blevet identificeret på din bilkonto
  7. Læs omhyggeligt vilkårene og tilladelserne, og klik på Tillad
  8. Vælg hvilken bil, der skal forbindes
  9. Vælg bilens stik
  10. Navngiv din bil, og gem den

Tilføj kun en bil

Ikke alle biler kan integreres med Monta. Det afhænger af bilens status hos vores bilintegrationspartner – Enode. På denne side kan du se, hvilke bilmærker og modeller der kan integreres.

Du kan stadig tilføje din bil, som vil give Monta oplysninger om din batteristørrelse og forbedre din opladningsoplevelse.

1. Under navigation to Me og klik på Tilføj bil
  2. Vælg bilens mærke og model
  3. Indstil grænsen for batteriladning på bilen
  4. Vælg bilens stik
  5. Navngiv bilen, og gem

Del din bil med andre brugere

Hvis du har tilføjet og/eller integreret din bil med Monta, kan du dele den med andre Monta-brugere, uden at du behøver at tilføje den separat. Det giver alle mulighed for at se opladningsstatus, placering og forbedrer opladningsoplevelsen.

1. Åbn bilen i Monta-appen
  2. Klik på Bildeling og derefter på Del denne bil
  3. Lad den anden chauffør scanne QR fra din skærm eller dele et smart link
    • Bilen føjes automatisk til førerens Monta-konto
  4. Se, hvem du deler bilen med