Sådan bruger du SmartQueue

Find ud af, hvordan du kan komme i kø til optaget ladestandere, så det bliver din tur til at lade.
Skrevet af  Monta
Sidst opdateret: 13. marts, 2024
I denne artikel

SmartQueue giver dig mulighed for at stille dig i kø til en ladestander, der er i brug. Hvis ejeren af ladestanderen har aktiveret denne funktion, kan du stille dig i kø med andre bilister for at sikre, at det bliver din tur til at lade.

Find SmartQueue-ladestandere

Du kan bruge Monta Map-filtrene til at finde ud af, hvilke ladestandere der har SmartQueue aktiveret!

Sådan bruger du SmartQueue

1. Åbn ladestanderen på kortet
  2. Klik på Join Queue
  3. Vent, til det er din tur til at oplade – du får besked i Monta-appen
  4. Klik på Åbn for at se dine opladningsmuligheder
    • Du har 15 minutter til at begynde at oplade på ladestanderen.
    • Du kan springe turen over, hvis du ikke er klar til at oplade, og give turen til den næste i køen.
    • Du kan også forlade køen, hvis du ikke ønsker at oplade mere.
  5. Juster dine opladningspræferencer
    • Vælg den bil, du vil oplade (valgfrit)
    • Vælg det beløb, du vil oplade
  6. Klik på Gå til betaling
  7. Vælg den betalingsmetode, du vil bruge
  8. Swipe for at starte opkrævningen