Opsæt din sponsorerede ladestander

Lær, hvordan du kan få sponsoreret opladning fra din arbejdsgiver.
Skrevet af  Monta
Sidst opdateret: 14. marts, 2024
I denne artikel

Sponsoreret opladning er en Monta-funktion, som giver virksomheder mulighed for at sponsorere deres medarbejdere til at oplade deres elbil derhjemme.

Den sponsorerede løsning gør det muligt at få refunderet hver gang medarbejderen oplader firmabilen derhjemme. Et fast refusionsbeløb pr. kWh overføres fra din arbejdsgivers Wallet til din personlige Wallet efter hver opladning eller i slutningen af måneden, som det er indstillet af arbejdsgiveren.

Anmod om sponsorering fra din arbejdsgiver

Hvis du ser etiketten Sponsoring available på din hjemmeladestander, betyder det, at du kan anmode din arbejdsgiver om at sponsorere dine opladningssessioner derhjemme.

1. Klik på indstillingshjulet på din ladestander
  2. Vælg Sponsoreret op ladning, og klik på Anmodning om at blive sponsoreret
  3. Hvis du vil dele dine elomkostninger med din arbejdsgiver, skal du klikke på Angiv elomkostninger
    • Vælg, om du har spotpris eller fast kWh-pris
    • Vælg netværksoperatør (tilgængelighed afhænger af land og region)
    • Angiv, om du har yderligere priser (baseret på din elaftale)
    • Tjek indstillingerne, og bekræft, at dette er dine elomkostninger
    • Klik på Anmod om at blive sponsoreret
  4. Din anmodning er nu Pending – din arbejdsgiver skal godkende den
  5. Den sponsorerede opladning er aktiv – du kan begynde at blive sponsoreret, når du oplader!

Start en sponsoreret opladning derhjemme

Sponsoreret opladning fungerer med Oplad nu, Planlæg og SmartCharge.

Bemærk venligst, at sponsoreret opladning ikke fungerer med Auto-funktioner, herunder AutoStart og Auto SmartCharge eller opladningsregler.

1. Åbn din ladestander
  2. Indstil din opladning som ønsket, og klik på Fortsæt
  3. Første gang vil du få en infobesked – klik på Got it
  4. Sørg for, at den sponsorerede Wallet er valgt
  5. Skub for at starte opladningen!

Opdater elomkostningerne ved opladning

Du kan nu dele elomkostningerne ved opladning med din arbejdsgiver, så de præcist kan refundere dig omkostningerne ved at oplade firmabilen på din personlige ladestander (se første trin).

Hvis du har brug for at opdatere dine elomkostninger, kan du gøre det i Monta Charge, og din arbejdsgiver skal gennemgå og godkende ændringen.

1. Åbn indstillingerne for din ladestander, og vælg afsnittet Sponsoreret
  2. Klik for at redigere elomkostningerne
  3. Følg trinene for at opdatere omkostningerne
  4. Bekræft ændringerne, og klik på Opdater elomkostninger
  5. Afvent godkendelse fra din arbejdsgiver eller administrator