Tilbage til Hjælpecenter

Monta Charge

Sådan reserverer du en ladestander

Lær, hvordan du finder og reserverer offentlige ladestandere med Monta Charge.
Skrevet af  Monta
Sidst opdateret: 13. marts, 2024
I denne artikel

Reservation giver dig mulighed for at reservere en ladestander, så den er tilgængelig, når du har brug for at oplade på den. Dette er en betalt funktion, hvor ejeren af ladestanderen bestemmer, hvor længe du kan reservere ladestanderen.

Find en ladestander, du kan reservere

Du kan finde ladestandere, der har mulighed for at blive reserveret, ved at bruge Monta Map-filtrene!

Reserver en ladestander

1. Åbn ladestanderen på kortet
  2. Juster dine opladningspræferencer
    • Vælg den bil, du vil oplade (valgfrit)
    • Vælg det beløb, du vil oplade
  3. Klik på Gå til betaling
  4. Klik på Reserver ladestation
    • Reservationspris pr. minut og tidsbegrænsning fastsættes af ejeren af ladestationen
    • Du betaler for reservationen, når du begynder at oplade, eller hvis du annullerer reservationen
  5. Swipe på Start reservation – nu kan andre bilister ikke bruge ladestanderen
  6. Klik på Oplad nu, når du er klar til at tilslutte og oplade din bil
  7. Du kan annullere reservationen når som helst.
    • Du betaler for de minutter, du har reserveret ladestanderen

Har du brug for at tale med en specialist?

Kontakt vores supportteam

Privat
Start en chat i Monta-appen på din valgte mobile enhed.
Åbn Monta-appen
Åbningstider: 24/7, 365
Første svartid: <5 minutter
Erhverv
Log ind på Monta Hub, og opret en supportbillet.
Åbningstider: 07:00 – 23:00
Første svartid: <3 arbejdsdage
Certificerede installatører
Book et guidet opkald med en installationsspecialist.
Book et opkald
Åbningstider: Man – Fre