Sådan oplader du på en Team-ladestander

Lær, hvordan du starter en opladning på en Team-ladestander, som du har adgang til.
Skrevet af  Monta
Sidst opdateret: 14. marts, 2024
I denne artikel

Du kan oplade på ladestandere, der er blevet delt med dig via en Teaminvitation! I denne vejledning lærer du, hvordan du finder og bruger ladestandere i et Team.

Find ladestanderen Monta Charge

I afsnittet Delt med mig i Ladere kan du se, hvor mange Teams der har givet dig adgang til deres ladestandere.

1. Under navigation Ladere skal du vælge fanen Ladestandere
  2. Rul ned til Delt med mig
  3. Klik på Teamets navn for at åbne de tilgængelige ladestandere
  4. Klik på ladestanderen for at oprette en opladning

Oplad nu

1. Vælg fanen Oplad nu
  2. Vælg den bil, du vil oplade (valgfrit)
    • Hvis du har tilføjet din bil, vil dette fortælle vores system, hvad din bils batterikapacitet er
    • Hvis du også har integreret din bil, vil dette give systemet en opladningstilstand
  3. Vælg den mængde, du oplader (valgfrit)
    • Du kan vælge at oplade en fast mængde kWh, kontinuerlig opladning eller procentvis opladning
    • Din bil er altid i stand til at stoppe opladningen, hvis batterigrænsen i bilens indstillinger nås
  4. Klik på Gå til betaling
  5. Klik på Betalingsmetode for at vælge mellem de tilgængelige muligheder
  6. Stryg for at starte opladningen!

SmartCharge

Hvis SmartCharge er aktiveret på ladestanderen, vil du se denne mulighed for at oplade. Bemærk, at SmartCharge-indstillingerne kun kan redigeres af administratoren eller ejeren af Teamet.

1. Vælg fanen SmartCharge
  2. Vælg den bil, du vil oplade (valgfrit)
  3. Vælg tidsrammen for opladning
    • Vælg, hvornår bilen skal være klar til afhentning
    • Du indstiller en Forsinket start, som vil forsinke starten af opladningen efter dette tidspunkt
    • Din bil er altid i stand til at stoppe opladningen, hvis batterigrænsen i bilindstillingerne er nået
  4. Klik på Gå til betaling
  5. Klik på Betalingsmetode for at vælge mellem de tilgængelige muligheder
  6. Skub til opsætning af SmartCharge-sessionen
    • Opladningen starter i henhold til Montas SmartCharge-algoritmeberegning, også selvom du tilslutter bilen før det

Planlagt opladning

1. Vælg fanen Planlagt opladning
  2. Vælg den bil, du vil oplade (valgfrit)
    • Hvis du har tilføjet din bil, vil dette fortælle vores system, hvad din bils batterikapacitet er
    • Hvis du også har integreret din bil, vil dette give systemet en opladningstilstand
  3. Vælg tidsrammen for opladning
    • Indstil start- og stoptidspunkt for opladningen
    • Din bil er altid i stand til at stoppe opladningen, hvis batterigrænsen i bilindstillingerne er nået
  4. Klik på Gå til betaling
  5. Klik på Betalingsmetode for at vælge mellem de tilgængelige muligheder
  6. Swipe for at indstille den planlagte opladning
    • Opladningen starter på det indstillede starttidspunkt, også selvom du tilslutter bilen før det