Sådan leder du et Team

Lær, hvordan du kan administrere Team Wallet, opgradere Monta-planen for et Team og styre indstillingerne via Monta Charge.
Skrevet af  Monta
Sidst opdateret: 14. marts, 2024
I denne artikel

Opgrader dit teams Monta-abonnement

Mens Montas Basic-plan er gratis at bruge, kan du få forskellige fordele, der er tilgængelige i Pro- og Business-planerne, såsom lavere transaktionsgebyrer, administrative handlinger i Monta Hub og mange flere!

1. Åbn Teamet i Monta Charge
  2. Klik på ‘Basic Team
  3. Rul gennem de tilgængelige planer, og vælg en
  4. Læs detaljerne om planen, og klik på Opgrader til plan

Administrer Teamets Wallet

Teamets Wallet kan administreres af Teamets ejere og Teamadministratorer med Wallet-rettigheder. Her er de tilgængelige handlinger via Monta Charge:

• Se Teamets balance
  • Tilføj ladebrikker til Wallet
  • Tilføj et bankkort til betalinger
  • Se og download transaktionskvitteringer.

Administrationen af en Team Wallet er meget lig administrationen af din personlige Monta Wallet. Du kan læse, hvordan du bruger de ovennævnte funktioner her.

Tank op din Team Wallet

1. Gå til Chargers-sektionen i navigationsmenuen, og klik på Teams.
  2. Vælg holdet, og klik på Team Wallet
  3. Klik på Tank op
  4. For en engangsindbetaling skal du vælge Indbetal nu
    • Indtast det beløb, du vil genopfylde
    • Vælg betalingsmetode
    • Klik på Indbetal nu
  5. For automatisk genopfyldning, vælg Automatisk optankning
    • Vælg et beløb, der skal genopfyldes automatisk
    • Vælg en betalingsmetode – Wallet fra kortet, hver gang wallet-saldoen går under 0.
    • Slå Aktivér automatisk optankning til

Udbetal penge fra din Team Wallet

1. Gå til Chargers-sektionen i navigationsmenuen, og klik på Teams.
  2. Vælg holdet, og klik på Team Wallet
  3. Klik på Udbetal
  4. For en engangsudbetaling, klik på Udbetal nu
    • Udfyld de nødvendige personlige oplysninger (e-mail, telefonnummer, IBAN)
    • Vælg et beløb, der skal hæves
    • Klik på Udbetal til bankkonto
  5. For automatiske udbetalinger, vælg Auto-udbetaling
    • Slå Aktivér automatisk udbetaling til
    • Vælg, om du vil efterlade penge i din Wallet
    • Udfyld de nødvendige personlige oplysninger (e-mail, telefonnummer, IBAN)

Administrer Teamets indstillinger

I Monta Charge kan du ændre Teamindstillingerne og opdatere Teamets oplysninger.

1. Klik på ikonet for indstillingshjulet
  2. Opdater Teamets navn, e-mail eller adresse
  3. Du kan slå til, at dette Team er for en virksomhed, og udfylde virksomhedsoplysningerne
    • Virksomhedens finans e-mail
    • Virksomhedens navn
    • IBAN (til hævning af penge fra Team Wallet)
    • Momsnummer (valgfrit)
  4. Du kan også skifte til Automatisk accept af nye Team Medlemmer
    • Når et teammedlem bruger en join-kode, bliver de automatisk tilføjet til Teamet
  5. Du kan vælge standardprisgruppen for nye Team Medlemmer
    • Når et nyt teammedlem tilmelder sig, vil de automatisk blive tildelt denne prisgruppe. Du kan senere ændre dette i indstillingerne for Team Medlemmer.
  6. Du kan slette et team, hvis det er nødvendigt.
  7. Husk altid at gemme dine indstillinger