Avancerede filtre til offentlige ladestandere

Lær, hvordan du finder offentlige ladestandere med specifikke funktioner som SmartQueue, Reservation og meget mere!
Skrevet af  Monta
Sidst opdateret: 14. marts, 2024
I denne artikel

Du kan filtrere de offentlige ladestandere, du ser på kortet, så du nemt kan finde den ladestander, der passer til dine opladningsbehov.

I denne vejledning lærer du, hvordan du bruger Montas kortfiltre, og hvordan du bruger nogle avancerede funktioner, som kun er tilgængelige på Montas ladestandere!

For at begynde at filtrere skal du klikke på Kort og derefter på filterikonet.

FilterForklaring
Type af stikVælg, hvilken bil du vil oplade, og se kun ladestandere med kompatible kabler.
Tilgængelighed af ladestandere Vælg kun at se optagede, passive eller ladestandere, der tilbyder SmartQueue
Opladningshastighed Slå til og fra mellem langsomme, hurtige og ultrahurtige ladestandere
Filtrer efter operatørVælg, hvilke ladestandere du vil se. Du kan f.eks. vælge kun at se Monta-drevne ladestandere
Maksimal kWh-prisFiltrer ladestandere efter pris ved at indtaste den maksimale pris, du vil betale pr. kWh
Andet Vælg ladestandere, der tilbyder særlige funktioner
– Kun ladestandere, der har et tilgængeligt kabel til opladning
– Kun ladestandere, der fungerer med opladningsnøgler
– Kun ladestandere, der kan reserveres
– Kun ladestandere, der understøtter AutoCharge
Monta Map-filtre forklaret