Hvordan tilmelder jeg mig PowerBank i Monta-appen?

Denne vejledning forklarer, hvordan du tilmelder dig PowerBank ved hjælp af Monta-appen.
Last updated: 12. december, 2022
Featured image - FAQ

1. Hvad er PowerBank?

PowerBank er en service, der er udviklet af Monta. Lige nu er denne service stadig et betaprojekt. Du kan læse alt om PowerBank, og hvordan den fungerer, her.

Projektet lanceres den 1. januar 2023 og vare indtil den 1. juli 2023.

PowerBank vil være for tilgængelig for ladestandere i Danmark og Sverige i hele Beta-projektets varighed.

På nuværende tidspunkt er det kun Monta-brugere, der har et elrefusionsabonnement (Danmark) hos en af Monta's partnere, der kan tilmelde sig PowerBank. Alle andre brugere, der befinder sig i Danmark og Sverige, kan tilmelde sig fra den 1. januar 2023.

2. Hvordan kan jeg tilmelde mig PowerBank?

Find din ladestander i Monta-appen, og klik på indstillingshjulet.

tryk indstillinger ladestander app

Klik på fanen PowerBank.

tryk på powerbank monta app

Læs vilkår og betingelser for PowerBank.

læs vilkår og betingelser powerbank app

Accepter vilkår og betingelser, og klik på "Deltag i beta".

Accepter vilkår tryk deltag i beta app

Tillykke! Du er nu en del af PowerBank!

du deltager i powebank beta app

Bemærk venligst, at PowerBank lanceres den 1. januar 2023. Indtil videre er du blot tilmeldt, hvilket har reserveret din plads i Monta's betatestprojekt med begrænset antal pladser.

Vi tror, at du vil elske disse relaterede vejledninger

Kan du ikke finde det, du leder efter?

Vi hjælper dig med at finde svaret eller stiller dig i forbindelse med kundeservice via live chat eller e-mail.
Kontakt os
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram