Hvordan ser jeg en konto, som dens brugere ser den (Vis som)?
Forhåndsvis en kontoside i Monta Hub som dens ejer, administratorer, medlemmer, en medlemsgruppe eller én person, for at se præcis, hvad de kan og ikke kan tilgå.
Opdateret 2. november 2026
Som operatør ser du mere af en konto, end dens ejer, administratorer og medlemmer gør. Deres visning afhænger af kontoens funktionssæt og af deres rolle. Vis som lader dig forhåndsvise kontosiden præcis, som én af dem ser den, uden at logge ind som dem.
Brug det til at tjekke et funktionssæt, inden du udrulller det, eller når en person på kontoen siger »Jeg kan ikke finde det«, så du ser den samme side som dem.
Forhåndsvis en konto som en af dens brugere
- Åbn kontoen i Hub.
- Øverst til højre, ved siden af Del feedback, vælg knappen Vis som (skjoldikonet).
- Vælg, hvem du vil se siden som.

Du kan forhåndsvise kontoen som:
- Operatør: dig, standarden. Alt, hvad denne kontos funktionssæt giver dig mulighed for at se.
- Kontoejer, Administrator eller Medlem: alle med den pågældende rolle på kontoen.
- Medlemsgrupper: brugerne i en af kontoens medlemsgrupper.
- Brugere: én bestemt person på kontoen.
Hver mulighed fortæller dig, inden du vælger den, hvordan den adskiller sig fra din visning: hvad de ikke har adgang til, hvad der er skrivebeskyttet for dem, og hvad der er kun for operatører. Hvis en mulighed viser Samme som din visning, ser de det samme som dig.
Mens du forhåndsviser

- Knappen bliver mørk og viser, hvem du ser som, for eksempel Viewing as: Member.
- Kontosiden viser kun de faner og områder, de kan se. Områder, de kun kan læse, er skrivebeskyttede for dig også.
- Det er kun en forhåndsvisning. Du forbliver logget ind som dig selv, og intet på kontoen ændres.
- For at vende tilbage til din egen visning skal du åbne Viewing as og vælge Operator.
- Sidelinket inkluderer forhåndsvisningen, så du kan sende det til en kollega, der også har adgang til kontoen.
Knappen Viewing as vises kun, når der er en forskel at forhåndsvise: når kontoens funktionssæt skjuler noget for dens egne brugere, eller når dens roller har forskellig adgang.
Godt at vide
- Vis som er ikke det samme som Vis som kontomedlem i kontoskifteren. Den mulighed viser Hub, som du ser det via dine egne medlemskaber, mens Vis som giver dig et forhåndsvisning af én kontoside for en anden person.
- Hvis du vil ændre, hvad en kontos brugere kan se, skal du ændre kontoens funktionssæt. Se Hvordan bruger jeg kontofunktionsgrupper i Monta Hub?
- Hvis du ikke kan se Vis som, har kontoen endnu intet at forhåndsvise: dens funktionssæt skjuler intet for dens egne brugere, og dens roller har den samme adgang.