Sådan tilføjer og bruger du ladebrikker

Lær, hvordan du finder, bestiller, parrer og administrerer dine opladningsnøgler i Monta Charge.
Skrevet af  Monta
Sidst opdateret: 14. marts, 2024
I denne artikel

En Monta ladebrik er en praktisk måde at starte en opladning på ved at sende et signal til Monta-systemet. Den fungerer som en udvidelse af din Monta Wallet og andre betalingsmetoder. Denne vejledning guider dig gennem processen med at bruge en Monta-ladebrik.

Hvis du har brug for råd om fejlfinding på ladebrikker, kan du læse her.

Adgang til Ladebrikker i Monta Charge

1. Vælg Mig under navigationsmenuen.
  2. Klik på Personlig Wallet for at få adgang til dine wallet-indstillinger.
  3. Rul ned til Ladebrikker (RFID)
  4. Klik på knappen Ladebrik for at tilføje en ny opladningsnøgle.

Par ladebrikker via NFC

For at tilføje og parre en ladebrik (RFID) kan du bruge NFC-teknologi (Near Field Communication).

1. Klik på Læs NFC-nøgle
  2. Scan ladebrikken med din telefon
  3. Giv ladebrikken et navn
  4. Klik på Par ladebrik

Par ladebrik via ladestander

Du kan også parre en ladebrik ved hjælp af din personlige ladestander. Sørg for, at din ladestander allerede er forbundet til Monta og er tilgængelig for brug.

1. Klik på Par via ladestander
  2. Vælg den ladestander, du vil bruge
  3. Scan ladebrikken på ladestanderen inden for 60 sekunder
  4. Giv ladebrikken et navn
  5. Klik på Par opladningsnøgle

Indtast ladebrikkens nummer manuelt

Du kan også indtaste ladenøgle-nummeret manuelt, hvis din ladenøgle har 8, 14, 16 eller 20 tegn.

1. Klik på Indtast nøglenummer manuelt
  2. Indtast nummeret, og giv opladningsnøglen et navn
  3. Klik på Par ladebrik

Bestil en ladebrik

Du kan bestille en Monta ladebrik direkte fra Monta Charge!

1. Klik på Bestil ladebrik
  2. Vælg den ladebrik, du ønsker
  3. Indtast dine bestillingsoplysninger
  4. Bekræft bestillingen

Bloker eller slet en ladebrik

Hvis du har mistet en ladebrik, og du vil forhindre andre i at bruge den, har du mulighed for at blokere den fra Monta Charge.

1. Åbn din Personlige Wallet
  2. Find og åbn ladebrikken
  3. Vælg, om du vil blokere og/eller slette den