Find din opladningskvittering

Find og download kvitteringen for din opladningssession.
I denne artikel

Det er her, du kan finde din opladningskvittering, selv om du ikke har startet opladningen via Monta Charge. Du kan søge efter din opladningskvittering her.

Der er to metoder til at søge efter din kvittering.

Find din kvittering via de sidste 4 cifre på kreditkortet

Du kan indtaste den dag, hvor opladningen fandt sted, og de sidste 4 cifre på det kreditkort, du brugte til at betale for opladningen. Hvis du har brugt Apple Pay, kan du finde kortoplysningerne i din Apple Wallet.

Bemærk, at du skal indtaste den dato, hvor opladningen sluttede. Hvis du f.eks. har opladet natten over, skal du angive den dato, hvor du trak stikket ud af stikkontakten.

1. Åbn kvitteringstjenesten
  2. Vælg den dato, hvor opladningen fandt sted
  3. Indtast de sidste 4 cifre på det kreditkort, du brugte
  4. Klik på Søg
  5. Vælg, om du vil se resuméet eller downloade kvitteringen

Find din kvittering via opladningstedets navn

1. Åbn kvitteringsservice
  2. Vælg den dato, hvor opladningen fandt sted
  3. Indtast adressen eller navnet på det opladningssted, hvor du opladet
  4. Vælg stedet, og klik på Søg
  5. Vælg, om du vil se resuméet eller downloade kvitteringen